O Nama

Evolve Centar za Lični i Organizacioni Razvoj 

EVOLVE VAM OBEZBEĐUJE

Siguran put i podršku pri razvoju vašeg punog potencijala

Čovek i njegova priroda su fokus našeg rada. Oko toga ne pravimo kompromis.

U jurnjavi za postizanjem ciljeva, unapređujemo sisteme i procese, zaboravljajući da je upravo čovek nezaobilazan činilac svakog sistema.

Lepota ljudske prirode je u tome što čovek ima urođenu težnju da se ostvari, da bude posvećen, da stvara, da raste i da se razvija. Važno je pružiti mu potrebnu podršku.

Naša misija je da svojim pristupom u radu omogućimo ljudima dostizanje punih potencijala.

I POSLE OBUKE SA VAMA

Odgovornost

JEDINSTVENI PROGRAMI

Autentičnost

PROVERENE METODE

Kvalitet

Naš Pristup

Realizujući različite razvojne programe, brzo nam je postalo jasno da učiti nekog teoriji, davati mu određene alate i tehnike, govoriti mu šta i kako da radi,  nije dovoljno da dođe do potrebne promene.

Eksperimentisanjem sa različitim pristupima, vremenom smo našli pravi način.

Naš pristup se bazira na psihološkim tehnikama i metodama kojima se postiže sveobuhvatna promena i lično zadovoljstvo. Najveće simpatije gajimo prema Transakcionoj analizi.

Promena se ostvaruje:

  • Razvijanjem svesti o sebi, svom ponašanju, svojim uverenjima…

  • Identifikovanjem razvojnih oblasti

  • Odlukom da napravimo potrebnu promenu

  • Izgradnjom novih i modifikovanjem postojećih snaga

  • Istrajnošću

Naše Metode

IGRA – Verujemo u igru kao ključni faktor razvoja i zato je vraćamo u svet odraslih. Kroz igru se razvijamo i stvaramo. Kreiramo novo izvođenje sebe. Na neozbiljan način, radimo ozbiljne stvari.

EKSPERIMENTACIJA – Eksperimentišemo sa novim ponašanjem, karakterima, drugačijim izborima i pogledom na sebe, druge i svet. U sigurnom kontekstu gradimo svoj put u promenu.

UVAŽAVANJE POZITIVNOG –  Tražimo ono što funkcioniše, identifikujemo snage i resurse, pojačavamo ono u čemu smo dobri. Na taj način širimo kognitivne kapacitete za kreiranje novih vizija i načina da one postanu stvarnost.

PERFORMANS – Izvođenjem do sada neoprobanih veština mi ih usvajamo. Nismo samo ono što smo sada, mi smo i ono što možemo da postanemo.

IMPROVIZACIJA – Kroz improvizaciju kreiramo i izvodimo spontano, stvaramo od onoga što imamo na raspolaganju, unapređujemo svoje životne veštine. Izlazimo iz zone komfora , budimo nove ideje i nalazimo nesvakidašnja rešenja za svakidašnje izazove.

Rezultati EVOLVE programa

Na kraju programa klijenti dobijaju sveobuhvatnu promenu koja dovodi do efikasnijeg ponašanja i ličnog zadovoljstva.

Ko čini EVOLVE?

Nataša je osnivač Evolve Centra koji povezuje saradnike sa velikim iskustvom iz relevantnih oblasti.

Na zajedničkoj su misiji da omoguće ljudima ostvarenje ličnih i profesionalnih potencijala.

Nataša Milijanović Todorović
Nataša Milijanović TodorovićOSNIVAČ / KONSULTANT

Nataša je Organizacioni Transakcioni Analitičar u edukaciji (Growth Code), kao i psihoterapeut Relacione Transakcione Analize pod supervizijom (UTAS).

Svoju ljubav prema psihologiji je unela i u poslovni svet. Bavi se profesionalnim razvojem zaposlenih kroz primenu principa i koncepata transakcione analize, psihodrame i koučing psihologije.

Sertifikovani je trener programa „Situational Leadership II“ od strane The Ken Blanchard Companies, konstruktivistički kouč (ISCP) i integrativni timski kouč (Koučing centar).

Završila je modularni trening „Umetnost i nauka koučinga“ Eriksonovog internacionalnog koledža, Vankuver, Kanada (Atria).

Nataša ima dugogodišnje iskustvo razvoja zaposlenih koje je sticala radeći u konsultantskim agencijama i velikim internacionalnim kompanijama kao što su Coca – Cola Hellenic CC i Vip mobile.

Od početka svoje karijere imala je priliku da sarađuje sa organizacijama kao što su: Coca – Cola Company, Coca – Cola Hellenic CC, NIS, Heineken, Meris, Erste banka, Atlantic Grupa, Bosis, DenezaM, Novkabel, SOS Dečja sela, Građevinska direkcija Srbije, Privredna komora Beograd, Savet Evrope – Kancelarija u Beogradu, Nelt Serbia, GTS Adriatic, Trag fondacija, Eurotranslate, LafargeHolcim, Republika Srbija Severnobački okrug Subotica, Pharmaswiss, HP Serbia, Cannon, Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Titan, Holcim, Biosave Podgorica, Air Serbia, ESTIEM, Filozofski fakultet, Career days, AIESEC…

Svež Sadržaj
u Tvom E-mail Inbox-u!

Dodajte vašu adresu i kliknite na prijavi se da bi bili dodati na Evolve e-mail listu novosti.