U proteklih par godina sam napravila velike promene u svom životu. Svaka je predstavljala izlazak iz zone komfora. Jedna od njih je napuštanje korporacije i pokretanje privatnog posla.

?Obožavam svoj posao, verujem u to što radim i bilo mi je važno da dam sebi priliku da ga radim autentično.

Imati privatan biznis vuče sa sobom i ono „biti vidljiv na tržištu“. Od tog dela sam često imala grč u stomaku.

Retko sam se hvalila svojim postignućima, naročito javno, a još teže sam primala pozitivan fidbek. Činilo mi se da uvek može bolje i bila sam svesna koliko još toga treba da izučim i naučim. „Patila“ sam od „sindroma varalice“ ?

Više o tome je pisala Jelena Pantić u svom članku koji možete pročitati ovde https://www.jelenapantic.com/sindrom-varalice-sposobni-lj…/…

Ovu godinu mi je obeležila saradnja sa divnom ženom Mirjanom Marinkovic i njenim PMO timom. Odnos koji je polako počeo da poprima i jednu prijateljsku notu je bio lekovit za mene baš po pitanju primanja pozitivnog fidbeka i vere u ono što radim. Žena kojoj je jako stalo do svog tima, puna razumevanja, širokih shvatanja, otvorena da pusti da proces teče…

Naša sardnja je zaista bila proces, bilo je tu svega, i smeha i ljutnje i zadovoljstva…

Nakon završetka našeg prvog razvojnog projekta, dobila sam predivan mejl od Mirjane, pozitivan fidbek ? koji sam ne samo uspela da primim, već želim i javno da ga podelim i da se pohvalim.

Bravo Erste za izbor zaposlenih, bravo Miro, bravo za PMO tim, bravo za Evolve tim, i jedno veliko BRAVO JA ?

Nije teško pohvaliti se!